Met wie wij werken

Kwaliteit voor alles …

It is costly wisdom that is bought by experience …
(R.Ascham)


Erik Kunst heeft al een lange staat van dienst in het boekenvak. Hij werkte voor uitgeverijen als uitgever en producent. Hij stimuleert niet alleen de auteur maar ook zijn geselecteerde groep van ervaren mede netwerkers die zorgen voor de vertalingen, redactionele begeleiding en de vormgeving. Hij is niet tevreden tot de inhoud, de structuur, de leesbaarheid en de vormgeving van zijn uitgaven van optimale kwaliteit en een vanzelfsprekende eenheid zijn.

Erik heeft veel contacten met grafische bedrijven. Waardoor zijn uitgaven altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Maar doet geen concessies als het om kwaliteit gaat.

Niet alleen in de boekhandel kent hij de weg om het boek een verkoopsucces te laten zijn. Hij kent ook de weg van de alternatieve verkoopkanalen, van institutionele kopers, retail market tot en met internet, waarbij uitgaven als e-book en Printing On Demand (POD) niet vergeten wordt.

Benader hem gerust als u vragen heeft. Tel. 036 8440788


Wim ten Brinke, BnO


Wim ten Brinke
is een bekende in het boekenvak. Hij is al meer dan dertig jaar een veel gevraagd ontwerper voor boekomslagen en hun binnenwerken. Hij heeft zowel aandacht voor inhoud en structuur als leesbaarheid. Hij rust niet tot dingen mooi zijn, en juist.

Uitgevers hebben respect voor zijn kennis, betrouwbaarheid en vermogen om mee te denken. Dat geldt ook voor de kosten. Hij bewaakt de kwaliteit van het eindresultaat voor de auteur, de opdrachtgever én de lezer. Voor Wim gaat zijn vak verder dan vormgeving. Elk boek is een missie.

Vragen? Bel of email hem, hij helpt u graag verder.

Enkele voorbeelden uit de grote hoeveelheid boekomslagen die Wim gemaakt heeft, vindt u hier


 ‘Elke pennenvrucht verdient vóór publicatie een kritisch oog van een redacteur. Dat komt écht ten goede van het eindresultaat.’

Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
belandde in de jaren negentig bij een wetenschappelijke uitgeverij. Ze kwam binnen als directie-assistent en kreeg door haar passie voor auteurs en hun geesteskinderen al snel de kans zich te ontwikkelen tot uitgever managementliteratuur. Een portefeuille die perfect bij haar past, vanwege de interesse in mens en organisatie, leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring bij verschillende bedrijven kwamen uitstekend van pas. Een aantal jaren geleden besloot ze voor zelfstandig ondernemerschap.

De dienstverlening van haar bureau Boek & Tekst Support bestaat uit het coachen van (aspirant-) auteurs bij het schrijfproces, het herschrijven, redigeren en corrigeren van manuscripten, het geven van feedback op inhoud en tekst, de organisatie van de productie van uitgaven.

Auteurs waarderen haar om haar feedback, creativiteit, spirit en natuurlijk haar kritische blik.

Behoefte aan meer informatie: www.boekentekstsupport.nl
Vragen of interesse? Neem gerust contact op: t 0592-340806 of m 06-29372534. Per mail kan ook: info@boekentekstsupport.nl


Eisso Post

 

Eisso Post is een zeer ervaren manuscriptbeoordelaar en schrijfcoach. Hij geeft al ruim vijfentwintig jaar cursussen Korte Verhalen Schrijven, onder andere op de Groninger Volksuniversiteit en de Schrijvers Vakschool Groningen. Veel van zijn cursisten zijn actief geworden en gebleven in het Groninger schrijfcircuit. Op Schrijven Online staat een cursus Ontdek Je Eigen Stijl van hem. Ook doet hij de Snelscans van Schrijven Online.

In november 2011 verscheen van hem Schrijven met het Oerverhaal, hoe gebruik je thema’s uit sprookjes, mythen en sagen bij de gerenommeerde Schrijfbibliotheek van Uitgeverij Augustus.
Klanten van zijn bureau www.bureaupterodactylus.nl zijn vrijwel altijd tevreden, omdat Eisso duidelijkheid en verbetertips koppelt aan een positieve instelling en een open houding ten aanzien van alle genres en stijlen. ‘Jaaa, hier kan ik verder mee!’ komt in verschillende varianten in zo’n beetje alle reacties van beoordeelde schrijvers voor.

Meer willen weten? Bekijk de website of bel: 050-3124018

Archief