MultiLibris als productiemaatschappij

… met verschillende mogelijkheden
voor u als auteur

Een boek moet lumineus, maar niet volumineus zijn… (Bovee)


De schepping van uw boek

Tijdens de schepping van uw boek ondersteunt en begeleidt MultiLibris u. Een boek schrijven is immers een langdurig proces waarbij het prettig is als “derden” met u meedenken over het schrijven, redigeren, corrigeren, de opmaak en productie van het boek.

De visie van MultiLibris is dat een boek op alle bovengenoemde punten goed, zo niet perfect moet zijn voordat het de markt op kan. Daarom heeft MultiLibris een totaalpakket voor u gemaakt dat bestaat uit:
• Ondersteuning bij het schrijven van een boek;
• Redactie en correctie;
• Opmaak en productie;
• Verkoop aan de (internet-) Boekhandel via Centraal Boekhuis.

Gedurende het maken van uw boek in al zijn facetten, kunt u steeds terugvallen op ons.

Waarom produceren bij multilibris?
Door de samenwerking met gekwalificeerde partners kunnen wij snel en prijsvriendelijk boeken produceren. Zowel grote als kleine oplages (POD).


Andere productiemogelijkheden via MultiLibris

Produceren in eigen beheer
U kunt uw eigen boeken produceren en inkopen via MultiLibris. Dit scheelt u in de kosten omdat MultiLibris over de kanalen beschikt om het boek op financieel aantrekkelijke wijze te laten produceren. Produceren in eigen beheer is een goede optie als u, uw boek als promotiemiddel gebruikt en verkoop van secundair belang is.

Een eigen imprint bij MultiLibris
U kunt uw uitgeverijnaam onder de koepel van MultiLibris plaatsen. MultiLibris verkoopt dan voor u uw boeken onder uw eigen uitgeversnaam.

Archief