Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Swarm Organisation

The vital next step in organisation development Do you want to make your organisation - More adaptive,...

Business Spiritualiteit

Een vernieuwingsmodel voor organisaties in een crisis Dit boek van Paul de Blot is geschreven als...

Jan Bommerez

Jan Bommerez woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Europa voor workshops en congressen. Hij...

De grote stilte

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van...

Parels van verdriet

Een verwerking van een ingrijpende gebeurtenis heeft het gezin van der Ven gezet tot een groot aantal schilderijen, beelden en gedichten.

De Groeislinger

Integraal sturen in organisaties Onze sterkste mentale kracht is de intuïtie. Velen hebben echter niet...

FLOW en de kunst van het zakendoen

FLOW kan kortweg omschreven worden als: ‘de optimale staat van ervaring’.

Emigratie naar Curaçao

Een ervaring rijker Een waargebeurd verhaal over het jaar voorafgaand aan een emigratie en over het eerste...

De Weg van de Samoerai & Paradox

De Weg van de Samoerai, de negen principes vanpersoonlijke effectiviteit en Paradox, de weg van de...

De geboeide leraar

Goed Werkgeverschap in het Voortgezet Onderwijs Het Voortgezet Onderwijs staat onverminderd in het brandpunt...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief