Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De 7 uitdagingen … een praktisch handboek

De zeven uitdagingen in het onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen Tijl Koenderink (*1981) heeft als...

Minder moeten meer flow

Ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger...

Een Cursus in Liefde

Een Cursus in Liefde is een zeldzaam en kostbaar geschenk dat direct uit het hart komt …

Mystiek van het zakendoen

Op zoek naar de spirituele krachtvan organisaties Dee Hock, de oprichter van de bekende Visa Card Company...

Ik heb plezier

Hoe ik mijn weg vond in het bedrijfsleven Autobiografie van Paul de Blot In dit boek beschrijft de auteur...

Jan Bommerez

Jan Bommerez woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Europa voor workshops en congressen. Hij...

De Weg van de Samoerai & Paradox

De Weg van de Samoerai, de negen principes vanpersoonlijke effectiviteit en Paradox, de weg van de...

Trisagion

Trisagion is Grieks voor drie maal (tris) heilig (hagios). De Trisagion is een van de oudste hymnes uit het...

Dankbaarheid

De spirituele kracht van het zakendoen Paul de Blot vertelt uit eigen ervaring over de belangrijke waarde...

Doorkruist land

De contemplatieve weg Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Na haar uittreden draagt...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief