Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Een Cursus in Liefde

Een Cursus in Liefde is een zeldzaam en kostbaar geschenk dat direct uit het hart komt …

Kun je een rups leren vliegen?

Over de noodzakelijke kwantumsprong van veranderingsmanagement naar transformationeel leiderschap Kun je een...

De Weg van de Samoerai & Paradox

De Weg van de Samoerai, de negen principes vanpersoonlijke effectiviteit en Paradox, de weg van de...

Het Waarderend Oog

Appreciative Inquiry gaat over het delen van verhalen, het durven dromen en die dromen dan serieus nemen. Het Waarderend Oog is een boek waarin de passie voor AI doorklinkt.

Actief executief

Toolbox voor het remediëren van executieve functies voor jongeren in het voortgezet onderwijs Dit boek is...

De 7 uitdagingen … een praktisch handboek

De zeven uitdagingen in het onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen Tijl Koenderink (*1981) heeft als...

Mystiek van het zakendoen

Op zoek naar de spirituele krachtvan organisaties Dee Hock, de oprichter van de bekende Visa Card Company...

Swarm Organisation

The vital next step in organisation development Do you want to make your organisation - More adaptive,...

Ik heb plezier

Hoe ik mijn weg vond in het bedrijfsleven Autobiografie van Paul de Blot In dit boek beschrijft de auteur...

Paul de Blot SJ

Paul de Blot is in 1924 geboren en opgegroeid in Indonesië. Na vijf jaar concentratiekamp werkte hij als...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief