Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Business Spiritualiteit

Een vernieuwingsmodel voor organisaties in een crisis Dit boek van Paul de Blot is geschreven als...

Minder moeten meer flow

Ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger...

Thuiskomen

Contemplaties van Miek Pot De contemplatie is de Westerse mystieke weg die tot een innerlijk weten leidt en...

Leven met intensiteit

Wat als iemand ‘te veel’ is voor zijn of haar omgeving of zichzelf? Te slim, te beweeglijk, te emotioneel,...

Ik heb een droom

Van duurzaamheid tot zingeving Vijf jaar lang was spiritualiteit op Nyenrode het onderwerp van de colleges...

De 7 uitdagingen … een praktisch handboek

De zeven uitdagingen in het onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen Tijl Koenderink (*1981) heeft als...

On Becoming a Transformative Leader

Leading in a Complexifying World Transformative leadership can only be actualized in active participation...

Vigilia

‘In onze jonge jaren viel mijn wereld uit elkaar. Sindsdien zoek ik de brokstukken.’ Vigilia is een...

Het lijnen voorbij

Afslanken 2.0 Kun je lichter worden zonder te lijnen? Jazeker! Het gaat dan niet om calorieën tellen, maar...

Dankbaarheid

De spirituele kracht van het zakendoen Paul de Blot vertelt uit eigen ervaring over de belangrijke waarde...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief