Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Zomerzorg

Geschiedenis van een boerderij Het eerste waar mijn oog op viel, was een bord in de vroegere moestuin. Daar...

De HiT Experience

Dé doorbraak ervaring naar succes Waarschuwing: succes verzekerd! De HiT Experience is een praktische en...

Hoera, ik heb een nieuwe baan

Proficiat! Jij hebt een nieuwe baan Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische...

Schrijven als ambacht

De kracht van de verbeelding Schrijven is niet alleen intuïtie gebruiken en talent uitbreiden maar het is...

De betekenis van Kautilia’s Artashastra

Holistisch regeren, ondernemen en managen vanuit een financieel en economisch perspectief Oud Indiase...

Business Spiritualiteit

Een vernieuwingsmodel voor organisaties in een crisis Dit boek van Paul de Blot is geschreven als...

Beweging in de liefde

Verdieping en verrijking van de relatie Beweging in de Liefde biedt een fascinerende ontdekkingsreis voor...

Het Waarderend Oog

Appreciative Inquiry gaat over het delen van verhalen, het durven dromen en die dromen dan serieus nemen. Het Waarderend Oog is een boek waarin de passie voor AI doorklinkt.

Dicht Bij Vrij

  Ik blaas het kaarsje uitOm wat wasTe sparen Paula Sprenkels-Bontje Zie hier, na ‘Dicht Bij Mij’,...

Het lijnen voorbij

Afslanken 2.0 Kun je lichter worden zonder te lijnen? Jazeker! Het gaat dan niet om calorieën tellen, maar...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief