Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vigilia

‘In onze jonge jaren viel mijn wereld uit elkaar. Sindsdien zoek ik de brokstukken.’ Vigilia is een...

De 7 uitdagingen … een praktisch handboek

De zeven uitdagingen in het onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen Tijl Koenderink (*1981) heeft als...

Memoires van een Franse dame in Holland

Memoires van een Franse dame in Holland is het fictieve dagboek van Angélique Gourjault de Venours, de op...

Door de bomen het bos zien

Ontdek de eenvoud onder de complexiteit in relaties en organisaties In Kun je een rups leren vliegen? ging...

Parthenope

‘Parthenope’ is een verhalend gedicht, dat zich af speelt in de hoofdstad van de Mezzogiorno. Aan de voet...

Kind aan het stuur

Executieve functies; het ontwikkelen van zelfsturing Executieve functies zorgen voor sturing en controle van...

Mijn stille kloosterleven

Twaalf jaar als kluisenaarsnon Wat gebeurt er met een moderne vrouw die ervoor kiest om als een...

Talentbeleid en Klassen-management in de praktijk

Handboek voor het vormgeven van talentbeleid op de basisschool Als leerkracht, talentbegeleider, IB-er of...

Help! Een nieuwe medewerker

Hoe zorg je als manager dat nieuwe medewerkers zich thuis voelen en zo snel mogelijk productief bijdragen?...

Die kant op!

In gesprek met inspirerende leiders over hun bronnen en aanpak Kraanvogels staan symbool voor...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief