Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Paula Sprenkels-Bontje

Paula Sprenkels-Bontje (1966) is werkzaam als coach vanuit haar praktijk Eigenwijs Counseling. Zij woont in...

Vigilia

‘In onze jonge jaren viel mijn wereld uit elkaar. Sindsdien zoek ik de brokstukken.’ Vigilia is een...

Die kant op!

In gesprek met inspirerende leiders over hun bronnen en aanpak Kraanvogels staan symbool voor...

Actief executief

Toolbox voor het remediëren van executieve functies voor jongeren in het voortgezet onderwijs Dit boek is...

Dicht Bij Vrij

  Ik blaas het kaarsje uitOm wat wasTe sparen Paula Sprenkels-Bontje Zie hier, na ‘Dicht Bij Mij’,...

Swarm Organisation

The vital next step in organisation development Do you want to make your organisation - More adaptive,...

Schrijven als ambacht

De kracht van de verbeelding Schrijven is niet alleen intuïtie gebruiken en talent uitbreiden maar het is...

Jan Bommerez

Jan Bommerez woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Europa voor workshops en congressen. Hij...

Parthenope

‘Parthenope’ is een verhalend gedicht, dat zich af speelt in de hoofdstad van de Mezzogiorno. Aan de voet...

De geboeide leraar

Goed Werkgeverschap in het Voortgezet Onderwijs Het Voortgezet Onderwijs staat onverminderd in het brandpunt...

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief