Eten als een Franse Non

Een superslanke, sterke
en spirituele levensstijl

Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen.

Uitgangspunten van dit specifieke kloosterdieet zijn het behouden van een zuurgraad in evenwicht; een correcte samenstelling van maaltijden; gestoomde voeding, waaronder veel groenten en fruit en nauwelijks vlees. Alsook het gebruik van uitsluitend biologische producten en volledige onthouding van geraffineerde suikers.
Eten als een Franse non gaat over discipline, je goed in je vel voelen, liefde voor jezelf en voor je lichaam hebben, en daarmee vanzelfsprekend ook voor je ziel.

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Als leidinggevende van de kloosterkeuken heeft zij veel voedingswijsheid opgedaan. Zij is historica, Internationaal NLP trainer, Certified Enneagram Trainer, Astrologe en ex-contemplatieve non en gaat in dialoog met mensen.

Zij schreef ook: Stil verwonderen (2019), Mijn stille kloosterleven (2014), De grote stilte (2014), Thuiskomen (2010), Hildegards godin (2009), Doorkruist land (2016), Eten als een Franse non (2017), Memoires van een Franse dame in Holland (2017), Innere Stille finden (2015), In der Stille hörst du dich selbst (2018)

Eten als een Franse Non
Auteur: Pot, Miek |
ISBN/EAN: 9789082466034 (paperback) – 9789082466089 (ePub)
Paperback | 116 pagina’s | Uitgeverij Miek Pot
Illustraties: J | Afmetingen(mm): 135 x 210

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

De Groeislinger

Integraal sturen in organisaties Onze sterkste mentale kracht is de intuïtie. Velen hebben echter niet...

Eanna

‘Eanna’ betekent ‘Huis van de hemel’. Het is in Mesopotamië de naam van de tempel van de godin Isjtar, in de...

Swarm Organisation

The vital next step in organisation development Do you want to make your organisation - More adaptive,...

De grote stilte

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van...

Trisagion

Trisagion is Grieks voor drie maal (tris) heilig (hagios). De Trisagion is een van de oudste hymnes uit het...

Ik heb een droom

Van duurzaamheid tot zingeving Vijf jaar lang was spiritualiteit op Nyenrode het onderwerp van de colleges...

Minder moeten meer flow

Ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger...

Slagveld tijd

In de gedichten van Daan Cartens, die in Slagveld tijd zijn verzameld, krijgen klassieke thema’s als liefde,...

Griekenland en Turkije

Met een Turkse koffie op een Grieks terras In 2010 schreef een recensent na verschijning van de reisbundel...

Parels van verdriet

Een verwerking van een ingrijpende gebeurtenis heeft het gezin van der Ven gezet tot een groot aantal schilderijen, beelden en gedichten.

Eten als een Franse Non

door | feb 1, 2017 | Producties, Uitgeverij Miek Pot

Categorieën

Archief