Rudi de Graaf

Rudi de Graaf – is coach, consultant en schrijver en heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in de begeleiding van mensen en organisaties. Hij is toonaangevend in advies, besluitvorming, implementatie en coaching. Hierbij zijn resultaten, samenwerking en leiderschap de sturende principes.

Rudi is mede-oprichter in 1989 van Beyond, een internationaal netwerk van mensen die resultaatverbetering realiseren. Beyond ontwikkelde tientallen diagnoses die door consultants en hun klanten worden gebruikt. Hij begeleidt mensen individueel en in groepsverband. Hij maakt graag kennis met u.

 

9789460002236VP

De doorbraak naar resultaatverbetering

Rudi de Graaf
Beyond Publishing

De pogingen van veel bedrijven om betere resultaten te behalen zijn helaas tevergeefs.
Er worden grote verbeteringsprogramma’s opgezet, die er goed uitzien, goed klinken en het gevoel geven dat je goed bezig bent, maar die weinig of niets bijdragen aan de uiteindelijke resultaten. Het houdt mensen klein, en dwingt niemand tot het aankijken van de manier van denken en handelen.

De Droombaan veroverd - R. de Graaf

De droombaan veroverd

Iris Dorreboom en Rudi de Graaf
Uitgeverij Beyond

Een droombaan is een baan waardoor je jouw dromen realiseert. Wil je dit, dan is dit hét boek voor jou.
Dit boek combineert het allerbeste op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier is wat je krijgt in dit boek: Wat zijn mijn PK’s (persoonlijke krachten) en hoe zet ik die het beste in samen met mijn talenten?

De oude man en het geschenk :: Rudi de Graaf

De oude man en het geschenk

Hoe leer ik met vertrouwen mijn hart te volgen?
Rudi de Graaf
Beyond Publishing

Op het hoogtepunt van zijn carrière waarin hem alles voor de wind gaat, raakt Tom uit de koers. Tot stilstand gekomen in de storm van zijn leven ontmoet hij de Oude Man.<

Zelfmanagement :: Rudi de Graaf

Resultaatgericht zelfmanagement

Rudi de Graaf & Iris Dorreboom
Beyond Publishing

Elk mens heeft een droom over zijn bestemming, de wereld en de toekomst. Sommigen slagen erin die droom te realiseren, anderen verdwalen onderweg en komen aan op een ongewenste bestemming. Degenen die vasthouden aan hun bestemming komen er. Hoe dit te doen beidt zelfmanagement je.

Succesvolle Marketing van jezelf

Succesvolle marketing van jezelf in moeilijke tijden

Zelfmarketing is niets anders dan jezelf verkopen.
Rudi de Graaf en Iris Dorreboom
Beyond Publishing

Alle marketing kent wetmatigheden waardoor iets wel of niet verkoopt. Dat geldt ook voor marketing van jezelf. Aan de hand van de wetmatigheden van marketing van jezelf en de meest gemaakte fouten leer je in dit boek hoe je jezelf op de kaart zet, ook in moeilijke tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief