Jaap Geerlof

Jaap Geerlof studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht. Hij heeft een diepgewortelde interesse in religie en spiritualiteit en werkte voor de Gay en Lesbische Study Center van de Universiteit van Utrecht.

In het begin van de jaren 90 werd hij een ondernemer was hij mede-oprichter van een adviesbureau. Twintig jaar was hij CEO van deze onderneming, die een van de toonaangevende adviesbureaus op het gebied van de openbare orde in Nederland geworden.

In 2011 schreef hij ‘De zestig procent samenleving’ – een einde aan de verspilling van talent. In dit boek beschrijft hij de situatie in het Nederlandse openbaar bestuur van dat moment: het Nederlandse systeem is duur, inefficiënt en niet-duurzaam. Een terugkeer naar de kernwaarden van het sociaal beleid is nodig: men moet het talent en het potentieel van elk menselijk individu als uitgangspunt nemen en niet alleen van die van de ‘bevoorrechten’.

Awakening of the Soulful Leaders- Jaap Geerlof

Awakening of the Soulful Leaders- Jaap Geerlof

In de zomer van 2013 verliet hij zijn bedrijf voor zijn zoektocht naar persoonlijke en spirituele vervulling in de volgende fase van zijn leven. Zijn zoektocht begon in de staat Californië. Daar ontmoette hij uiterst intrigerende en inspirerende mensen. Sommigen van hen zijn spirituele leraren. Andere mensen die hij ontmoette, waar onder ook daklozen, waren zijn niet-professionele docenten, met een duidelijke boodschap. Interviews met veel mensen in Nederland en in Californië vormde de basis voor het schrijven van The Awakening of the Soulful Leaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief