Frans van der Hoogte

Frans van der Hoogte studeerde aanvankelijk technische wetenschappen maar merkte dat techniek en exacte wetenschappen hem weliswaar boeien maar dat zijn toekomst niet daarin ligt. Hij gaat werken als verkoop ontwikkelaar bij Bührmann Papier en als onderzoeker bij de gemeente Amsterdam.Na zijn studie andragologie aan de UvA werkte hij als manager en trainer-coach voor onder meer HEMA en VU-ziekenhuis. In 1990 heeft hij bij de Sioo de opleiding Sturen van Verandering in Organisaties gevolgd.In 1995 vestigt Van der Hoogte zich als zelfstandig trainer-coach en organisatie ontwikkelaar. Hij voert opdrachten uit in profit, non-profit – organisaties en mkb.
Groeislinger - Hoogte

De Groeislinger

€14,95

Integraal sturen in organisaties: productief managen van potentieel

Frans van der Hoogte

Uitgeverij MultiLibris

Onze sterkste mentale kracht is de intuïtie. Velen hebben echter niet geleerd daarmee om te gaan. Kun je als manager wel op vertrouwen op jouw intuïtie én die van je medewerkers, kun je dat leren en hoe dan?

Een klemmende vraag, juist na een tijdperk waarin de Angelsaksische aanpak waarin controle en verantwoording hoogtij viert domineert en desondanks een crisis niet wordt voorkomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief