Frans Uytterhoeven

Frans Uytterhoevenis trainer/adviseur en is beoefenaar van Tang Soo Do, een Koeraanse vorm van zelfverdediging.Hij geeft veel trainingen in persoonlijke effectiviteit en management trainingen. Zijn bevlogenheid met zijn werk en zijn interesse in de oosterse krijgskunsten hebben hem geïnspireerd tot het schrijven van twee boeken over persoonlijke effectiviteit: De Weg van de Samoerai & De negen principes van persoonlijke Effectiviteiten Paradox. Twee bijzondere boeken, het eerste biedt verrassende reisherinneringen en het tweede geeft de weg aan naar innerlijke kracht.

 • De weg van de samoerai - Uytterhoeven

  De weg van de samoerai

  €14,95

  De negen pricipes van persoonlijke effectiviteit

  Frans Uytterhoeven

  Uitgeverij Schoonderwoerd

  Frans Uytterhoeven heeft hiermee een klein boek van grote waarde geschreven. In een handzaam formaat zijn de negen principes van persoonlijke effectiviteit helder beschreven. Als je deze principes begrijpt en toepast, word je waardevoller voor jezelf en voor anderen.

   

 • Paradox – De weg v.d. Krijger Monnik - Uytterhoeven

  Paradox – De weg v.d. Krijger Monnik

  €14,95

  Strijden voor je belangen zonder te vechten

  Frans Uytterhoeven

  Uitgeverij Schoonderwoerd

  De druk op mensen neemt toe. Targets worden verhoogd en eenzijdig op gelegd. De ene verandering is nog niet ach ter de rug of de volgende komt er overheen. Mensen voelen zich snel slachtoffer van de turbulentie en druk van deze tijd.

   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief